Meny
MENY

Medela Symphony brystpumpe

Varekode: Medela Symphony pakke

Robust, brukervennlig og populær brystpumpe som egner seg svært godt for utlån.

Fra: Eks mva: kr 10 320,00 Inkl mva: kr 12 900,00

Tilgjengelighet: Normalt på fjernlager (sendes om 1-3 dager)

Fra: Eks mva: kr 10 320,00 Inkl mva: kr 12 900,00

Pris som konfigurert: Eks mva: kr 12 900,00 Inkl mva: kr 12 900,00

Input is not a number!

* Påkrevde felt

Beskrivelse

Brystpumpe som er velegnet for utlån

Medela Symphony er den desidert mest brukte brystpumpen ved norske helsestasjoner og sykehus. Robust, brukervennlig og populær brystpumpe som egner seg svært godt for utlån. Pumpen er laget for å tåle høy bruksgrad, og leveres med tre års garanti!

Den er svært enkel i bruk. Det er få knapper, og det følger med en god bruksanvisning på norsk. Denne pumpen selges kun til helsestasjoner og sykehus.

Pumpen har Medelas 2-faseteknologi: Først pumpes det med høy frekvens og lavt trykk for å stimulere melkeproduksjonen, før pumpen går over til lavere frekvens og høyere trykk. Frekvens og vakuum kan enkelt reguleres manuelt  ved å vri på av-og-på-knappen. 

Selve pumpen rengjøres ved å vaske og sprite alle overflater. Pumpeutstyret rengjøres ved vask i såpevann etterfulgt av koking/autoklavering. Delene kan  kokvaskes/autoklaveres uten at de går i stykker, og alt er laget i materialer som ikke frigjør farlige stoffer (f.eks BPA) ved varmeeksponering.

Brystpumpen leveres med Symphony PLUS programkort med et standard program, og et program for de som skal komme i gang med melkeproduksjon.

Alle som bruker brystpumpen må ha et personlig pumpesett selv. Pumpesett kan legges til bestillingen ovenfor. 

Medela Symphony kan dessverre ikke selges til privatpersoner eller til næringsvirksomhet som ikke er knyttet direkte opp mot mor/barn.

 

Tilbehør

Trenger du også dette?