Amplivox Otosure PC audiometer inkl. audiocups øreklokker

Legg i ønskelisten
Pris
23 900,- 19 120,-
Amplivox Otosure PC audiometer inkl. audiocups øreklokker

Et brukervennlig, enkelt og fleksibelt PC-basert audiometer for screening av hørsel. Leveres komplett med audiocups øreklokker med støyreduksjon. Integrert mot flere journalsystemer!

Art. nr.
8528527
7 på lager, sendes neste virkedag

PC-basert audiometer

Otosure er et lite og robust audiometer for automatisk screeningtesting av hørsel. 

Audiometeret utfører testen automatisk. Resultatet kan observeres på skjermen i sanntid. Resultatet kommer opp som en audiogramkurve som enkelt kan lastes ned som PDF (se bilder og PDF under tilleggsinformasjon) eller skrives ut. 

Integrasjoner med journalsystemer: Audiometeret er i dag integrert med HMSvisjon (Citera) og CGM Vision BHT. Ta kontakt om du har et annet system. Integrasjon med andre systemer vurderes fortløpende.

Audiometeret kan også brukes stand-alone med AmpliSuite programvare. Dette er en brukervennlig og oversiktlig programvare som kjører audiometritesten automatisk. En kan selv velge hvordan den automatiske testen skal kjøres. AmpliSuite kan lastes gratis ned på så mange enheter du ønsker. AmpliSuite kan lastes ned gratis her. AmpliSuite kan ikke brukes fra en server, men må lastes ned lokalt på PCen.

Du kan også laste ned AmpliSuite før du kjøper produktet hvis du ønsker å se på programvaren, men ikke alle funksjoner vil være aktivert uten at et instrument er koblet til. Audiometeret må brukes på en PC/nettbrett som har AmpliSuite installert på samme enhet, eller et journalsystem som er integrert med audiometeret.

Systemkrav: Windows 10 eller høyere. Ikke kompatibel med Mac.

Audiometeret bør, som andre audiometer, kalibreres årlig. Vi kalibrerer på vårt verksted i Norge. Se mer informasjon under tilbehør.

 

Leveres komplett med:

  • Audiometer
  • Svarknapp
  • Brukerveiledning
  • USB-kabel
  • Bæreveske
  • Støydempende audiocups øreklokker
  • Integrasjon med flere journalsystemer

PC eller nettbrett medfølger ikke. Hvis en ønsker hjelp til installering av programvaren, eller opplæring i å bruke programmet, kommer dette som en ekstrakostnad.

Produktark (650.30 kB)
Free ShippingNorsk
fagbutikk
Fast Delivery Lagervarer sendes ut senest neste virkedag
Norwegian DesignFaktura for virksomheter.
EHF eller e-post