Dräger JM-105 bilirubinmåler

Legg i ønskelisten
Pris
79 300,- 63 440,-
Dräger JM-105 bilirubinmåler

Dräger JM-105 bilirubinmåler er nøyaktig, pålitelig og enkel i bruk. Den har svært lave forbrukskostnader siden den ikke bruker engangstupper.

Art. nr.
JM-105
Bestillingsvare (2-3 uker)

Måler for bilirubin hos nyfødte

Drägers bilirubinmåler er nøyaktig, pålitelig og enkel i bruk. Den har svært lave forbrukskostnader. Egner seg godt til både sykehus og til hjemmebesøk av jordmor eller helsesøster.

Bilirubinnivået topper seg normalt to til fire dager etter fødselen. Bilirubintesting gjennom visuell vurdering kan føre til overvurdering av risiko, noe som betyr unødvendige laboratorietester. Disse blodprøvene (TsB) krever et nålestikk i hælen, som er smertefullt for den nyfødte og kostbart for helsevesenet.

Dräger JM-105 er en ikke-invasiv transcutan bilirubinmåler som måler gulheten av subkutant vev (brystkassen) hos nyfødte så tidlig som ved 24 ukers gestasjonsalder. Den kan også brukes på barn med brun hudfarge. Det anbefales å ta to målinger etter hverandre.

Måleren kan også brukes etter at barnet har gjennomgått lysbehandling.

Bilirubinmåleren er unik, da den har en gjenbrukbar probe. Proben tørkes bare av med desinfeksjonssprit og brukes om igjen gang etter gang. En slipper dermed å kjøpe inn, og holde styr på, dyre engangsprober som brukes på andre tilsvarende instrumenter. 

Bilirubinmåleren ligger lett i hånden. Den har et godt batteri og er derfor velegnet til å tas med fra sted til sted, og på hjemmebesøk. Når den ikke brukes settes den i ladestasjonen og blir automatisk ladet til neste gang.

  • Berøringsskjerm med meny med norsk tekst.
  • Instrumentet har strekkodeleser.
  • Leveres med norsk brukerveiledning. Instruksjonsvideo finner du her.
  • Kan velge å se resultater i mg/dL eller μmol/L.
  • Lagring av opptil 100 pasientresultater.
  • 1 års garanti.

 

Merk: Instrumentet anbefales kalibrert en gang i året. Se produkt "Kalibrering av Dräger JM-105" som du finner under tilbehør, med mer informasjon om dette. Det er ikke nødvendig med kalibrering mellom hver pasient, da en kan selv utføre regelmessig kontroll av apparatet på en enkel måte via menyen.

Free ShippingNorsk
fagbutikk
Fast Delivery Lagervarer sendes ut senest neste virkedag
Norwegian DesignFaktura for virksomheter.
EHF eller e-post