Hei – Et spill om følelser, tanker og situasjoner (Winsnes/Olsen)

Legg i ønskelisten
Pris
499,- 399,-
Hei – Et spill om følelser, tanker og situasjoner (Winsnes/Olsen)

"Hei" er et spill som hjelper barn med å snakke om situasjoner, tanker og følelser. Et svært populært spill som finnes på helsestasjoner, BUP, skoler og hjem.

Art. nr.
978-82-82161-40-4
2 på lager, sendes neste virkedag

"Hei" er et spill som hjelper barn med å snakke om tanker og følelser.

Spillet er utviklet av Kristin Sommerseth Olsen (BUPA Stavanger) og Guro Winsnes (psykologspesialist). De jobbet med barn, men opplevde at det ofte var vanskelig å få barn til å åpne seg. Hei-spillet ble et verktøy for å komme i snakk med barna.

Det passer fint at voksne og barn spiller sammen. Spillet kan tematisere ting som kan være vanskelig å prate om, men spillerne kan selv velge om de vil gi et overflatisk og enkelt svar, eller om svaret skal være mer følelsesladet.

I spillet er det ulike spørsmål om hva en liker, ikke liker og om ting en har opplevd. ”Hei” har enkle og fleksible regler, som gjør at det kan passe for ulike aldersgrupper. Spillet har mange spørsmålskort om ulike tema, som bl.a. relasjoner, selvfølelse, fantasi og evnen til å ta andres perspektiv. Man kan velge kort etter spillernes alder og ønske om tema.

Spillet er primært tiltenkt for barn fra 4-13 år, men kan også brukes av ungdom og voksne. Det er passer i både terapi, barnegrupper og i familier.

«Hei-spillet bidrar til å etablere en dialogform som er på barnets premisser; lekende og engasjerende". - Birgit Svendsen, Førsteamanuensis, Psykologisk institutt, NTNU.

Nå får du også flere nye og spennende spørsmålskort til Hei-spillet (se under tilbehør)! 

 

  • Ide: Kristin Sommerseth Olsen og Guro Winsnes
  • Produsert i samarbeid med BUPA og Stiftelsen Psykiatrisk Opplysning
  • Alder: fra 4-99 år
  • Antall spillere: 2-6

 

For mer informasjon om spillet anbefaler vi å se informasjonsvideoen nedenfor, eller lese mer på NRK ved å trykke her.

Free ShippingNorsk
fagbutikk
Fast Delivery Lagervarer sendes ut senest neste virkedag
Norwegian DesignFaktura for virksomheter.
EHF eller e-post