Meny
MENY

Pjama vanntett pysjamasbukse for sengevæting

Varekode: Pjama bukse

Pjama vanntett og pustende pysjamasbukse for sengevæting.

Fra: Eks mva: kr 718,40 Inkl mva: kr 898,00

Tilgjengelighet: Se lagerstatus under enkeltproduktet

Fra: Eks mva: kr 718,40 Inkl mva: kr 898,00

Pris som konfigurert: Eks mva: kr 898,00 Inkl mva: kr 898,00

Input is not a number!

* Påkrevde felt

Nedlastbare filer:
Beskrivelse

Pjama vanntett pysjamasbukse for sengevæting

Pjama pysjamasen har en pustende og vanntett membran (myk tencel) som hindrer urin i å trekke gjennom buksa. I tillegg har den et svært absorberende innerstoff som suger opp og holder på urin.

Pjama anbefales som et hjelpemiddel for barn som innimellom har uhell, slik at sengen blir våt. Pysjamasen er da velegnet til overnattingsbesøk, leirer o.l. For barn som tisser mye, nesten hver natt, anbefales heller bruk av sengevætingalarm.

Pjama ligner utvendig på vanlige pysjamasbukser, men er en del tykkere enn en vanlig pysjamas pga. det absorberende innermaterialet. Den vil derfor føles tykkere å ha på seg enn vanlig pysjamas. Den gir god beskyttelse for laken, dyne og madrass.

  • Alle tekstiler er ØkoTex sertifiserte.
  • Kurerer ikke sengevæting, men kan brukes som et supplement til sengevætingsalarm når det er behov for det.
  • Vreng buksen og vask separat i maskin på 60 grader. 
  • Pjama kan henges opp og lufttørkes eller tørkes i trommel på max 60 grader. 
  • Pjamas unike funksjon medfører lengre tørketid enn vanlig stoff. Dersom dere skal lufttørke buksene anbefaler vi derfor å bruke to Pjama parallelt så den ene kan tørke mens den andre brukes.
  • Passer til både gutter og jenter.
  • Produktet opprettholder sin vanntetthet til 100 vask
  • For å finne riktig størrelse: Se størrelsesguiden. 

 

Tilbakemelding fra kunde: "Vi har hatt det slik i ca. 1,5 år med bytte av laken, dusjing osv. For oss som familie var dette perfekt, suverent også på reise!"

Etter at Pjama er vrengt og sentrifugert, vil tørketiden variere fra ett til flere døgn, etter hvilken luftfuktighet og temperatur det er i rommet.

Pjama fanger normalt opp den urinmengde som er beskrevet i størrelsesguiden (helt til høyre). Normalt holder den på den mendge urin som barnet tisser, men ved ekstra store mengder med urin, kan Pjamaen oversvømmes og urin lekke ut. Vi anbefaler å bruke Pjama uten truse/boxer for best mulig oppsuging.

 

Tilbehør

Trenger du også dette?