Seca 201 målebånd

Legg i ønskelisten
Pris
138,- 110,-
Seca 201 målebånd
Enkelt og praktisk målebånd til bruk på hode, mage og andre kroppsdeler. Svært hendig.
Art. nr.
2011717009
Over 10 på lager, sendes neste virkedag

Målebånd for hode og mage

Enkelt og praktisk målebånd til bruk for måling av omkrets av hode og mage. Målebåndet er nøyaktig, slitesterkt og lett å bruke.

Det er enkelt å trekke målebåndet ut av beholderen. Ved å trykke på knappen ruller målebåndet seg inn igjen automatisk. Beholderen passer godt i hånda, og selvfølgelig tåler det å bli mistet på gulvet noen ganger i løpet av dagen. 

På ene siden av båndet et det en skala som brukes ved måling av hodeomkrets. På andre siden er det en skala som begynner på 0 og kan brukes ved måling av f.eks. symfyse-fundusmål (SF-mål).

Kan måle omkrets fra 0 til 205 cm. Det er inndelt i millimeter.

 

Hvilken type hodeomkretsbånd bør jeg velge?

Valg av hodeomkretsbånd handler litt om hva en liker og er komfortabel med. Her har vi listet opp noen fordeler og ulemper med de ulike modellene:

  • Seca 212: Lett og tynt. Enkel avlesning i et tydelig avlesningsvindu. Kan kjennes litt simpelt ut. Er laget av teflon = strekkes ikke over tid. For flergangsbruk, men blir krøllete over tid om det ikke passes godt på.
  • Seca 201: Godt beskyttet i holderen. Solid kvalitet på både holder og bånd. Lang levetid, men kan strekkes når det blir gammelt. Ikke så tydelig avlesningspunkt som på Seca 211 og Seca 212.

 

 

Produktark (169.10 kB)
Free ShippingNorsk
fagbutikk
Fast Delivery Lagervarer sendes ut senest neste virkedag
Norwegian DesignFaktura for virksomheter.
EHF eller e-post