Seca 878dr mobil gulvvekt med dobbelt display, medisinsk godkjent

Legg i ønskelisten
Pris
6 250,- 5 000,-
Seca 878dr mobil gulvvekt med dobbelt display, medisinsk godkjent

Medisinsk vekt med to display og mulighet for navneskilt med eget navn.

Art. nr.
8787041219
Over 10 på lager, sendes neste virkedag

Medisinsk godkjent personvekt av høy kvalitet

Seca 878dr er en solid personvekt for profesjonell bruk. Den har to display og store knapper som kan betjenes med foten. Vekta tåler forflytning. Vekta kan personliggjøres med navneskilt med egen tekst!

Vekta har en solid konstruksjon og kan veie personer opp til 200 kg. Men den kan også veie helt ned til 2 kg. Den er konstruert for å tåle å bli flyttet på og egner seg derfor også til mobil bruk. Praktisk bæreveske er tilgjengelig som ekstrautstyr (se tilbehør).

Seca 878dr har også en egen mor/barn-funksjon som gjør det mulig å f.eks. veie et barn som holdes av en voksen. Hvis du skal nullstille vekta for mor eller fars vekt, trykker du bare lett på knappen rett ved siden av displayet.  Vekta tilfredsstiller Helsedirektoratets retningslinjer som sier at ved veiing av barn over to år skal en bruke en vekt hvor nærmeste 100g blir registrert.

Hvis du ønsker, kan du sette på et spesialtilpasset skilt med eget navn (f.eks. Førre helsestasjon). Navneskilt bestilles her. Ta kontakt ved spørsmål!

  • Gradering: 100g opp til 150kg. 200g over 150kg.
  • Strøm: Batterier (Strømadapter er ekstrautstyr)
  • Slår seg på ved belastning. Automatisk avslåing. 
  • Vekt: 4,1 kg
  • Minimum belastning: 2kg
  • Maksimum belastning: 200kg

 

Vekta er medisinsk godkjent (i kl III). Vekter som brukes til medisinsk overvåkning, diagnostisering eller behandling skal være medisinsk godkjent (i klasse III).  Korrekt måleresultat og riktig design (ift. direktiv 90/384/EØF) er på disse vektene godkjent av et teknisk kontrollorgan. I tillegg holder de høyere kvalitet og er mer nøyaktige og stabile over tid.

Tyske Seca er kjent for å levere vekter og måleutstyr av høy kvalitet og lang driftstid. 

Produktark (703.52 kB)
Free ShippingNorsk
fagbutikk
Fast Delivery Lagervarer sendes ut senest neste virkedag
Norwegian DesignFaktura for virksomheter.
EHF eller e-post