Seca 336 bærbar spedbarnsvekt, medisinsk godkjent

Legg i ønskelisten
Pris
11 300,- 9 040,-
Seca 336 bærbar spedbarnsvekt, medisinsk godkjent

Enkel og portabel digital spedbarnsvekt. Solid, lett og nøyaktig. Særdeles driftssikker. Medisinsk godkjent.

Art. nr.
3367021098
Over 10 på lager, sendes neste virkedag

En av de beste bærbare babyvektene på markedet

Seca 336 er en robust, bærbar og nøyaktig babyvekt av høy kvalitet. Den kan lett tas med fra sted til sted, og den kan leveres med en polstret bæreveske (se under tilbehør). Særdeles driftssikker og laget for å vare lenge. Medisinsk godkjent.

Vekta kommer nå i en oppgradert modell med større kapasitet (20 kg) og med en gradering (nøyaktighet) på bare 5 gram for barn under 10 kg. Den har et stort og tydelig display som er lett å lese av. Dette har gjort denne til en av de beste bærbare babyvektene på markedet i dag.

Babyvekta er perfekt for helsesøstre eller pediatere som flytter på seg. Den er lett og relativt liten, og den kan løftes opp i håndtaket på enden.

Den har en automatisk filterfunksjon som filtrerer bort bevegelse på vekten. Den innebygde tara-funksjonen sørger for at du med ett tastetrykk kan nullstille vekten etter at (for eksempel) et teppe er lagt på.

 

  • Kapasitet 20 kg
  • Gradering 5 gram opptil 10 kg. 10 gram over 10 kg.
  • Mål (lengde x høyde x dybde): 650 x 11 x 31 cm
  • Vekt: 3,7 kg
  • Batteri eller strømnett (Strømadapter er ekstrautstyr)

 

Medisinsk godkjent i klasse III. Vekter som brukes til medisinsk overvåkning, diagnostisering eller behandling skal være medisinsk godkjent (i klasse III).  Korrekt måleresultat og riktig design (ift. direktiv 90/384/EØF) er på disse vektene godkjent av et teknisk kontrollorgan. I tillegg holder de høyere kvalitet og er mer nøyaktige og stabile over tid.

Produktblad (372.95 kB)
Free ShippingNorsk
fagbutikk
Fast Delivery Lagervarer sendes ut senest neste virkedag
Norwegian DesignFaktura for virksomheter.
EHF eller e-post